Gala Tanarului Actor "Hop", organizata de UNITER, isi va deschide portile in perioada 2-5 septembrie. Cei 17 actori, care vor concura la Mangalia, vor putea beneficia de premii cu o valoare totala de 115 milioane de lei. Organizatorii spun ca prin ac
Gala Tanarului Actor "Hop", organizata de UNITER, isi va deschide portile in perioada 2-5 septembrie. Cei 17 actori, care vor concura la Mangalia, vor putea beneficia de premii cu o valoare totala de 115 milioane de lei. Organizatorii spun ca prin aceasta manifestare, ajunsa la cea de-a opta editie, isi propun sa propulseze actori aflati la inceput de drum pe cele mai mari scene din Romania. Unii dintre participantii de pana acum au fost angajati sau au primit roluri in diferite productii, altii au ajuns sa realizeze one-man show-uri sau spectacole cu mai multe personaje.
Comisia care ii va selecta pe castigatori este formata din: criticul de teatru Cristina Modreanu, actorul Stefan Iordache si regizorul Theodora Herghelegiu. In afara concursului, pe scena Centrului Cultural din Mangalia vor fi prezentate si spectacole precum "Happy End?", regia Marian Popescu si "Duete shakespeariene" de Roxana Colceag. Bugetul editiei din acest an este de un miliard de lei, din care jumatate reprezinta contributia Ministerului Culturii si Cultelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.