Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, le promite silvicultorilor ca nu isi vor pierde locurile de munca dupa aplicarea noilor Legi ale proprietatii. "Isi vor pierde locurile de munca, inainte de aplicarea Legilor proprietatii cei care sunt in card
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, le promite silvicultorilor ca nu isi vor pierde locurile de munca dupa aplicarea noilor Legi ale proprietatii. "Isi vor pierde locurile de munca, inainte de aplicarea Legilor proprietatii cei care sunt in cardasie cu hotii de lemn, care au participat la defrisarile abuzive din Romania. Am vazut ingijorarea unora, dar mi se pare nejustificata. Nu teleportam paduri din Romania, ca sa nu avem nevoie de specialisti. Nu avem insa nevoie de cantarete si de bucatari, asa cum am gasit eu angajati ai domnului Dumitru Ion, fostul sef al Romsilva. Temerea sindicalistilor mi se pare deplasata, i-am invitat la discutie, pozitia lor este sa inghetam actualele structuri. Trebuie sa ne adaptam noilor forme de proprietate", a declarat ministrul Flutur. Deputatul PNL de Dambovita, Florin Popescu, a precizat ca si la nivelul judetului, "la Directia Silvica au fost angajati bucatari, lautari si mai multi soferi decat masinile din dotarea Directiei".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.