Editia din aceasta seara a emisiunii "Echipa de investigatii" ce are loc de la ora 18:00 la National TV, se anunta a fi una incendiara deoarece Sorin Ovidiu Balan isi indreapta degetul acuzator catre conducerea la varf a Ministerului de Interne. Mai
Editia din aceasta seara a emisiunii "Echipa de investigatii" ce are loc de la ora 18:00 la National TV, se anunta a fi una incendiara deoarece Sorin Ovidiu Balan isi indreapta degetul acuzator catre conducerea la varf a Ministerului de Interne. Mai exact, SOB a descoperit ca secretarul de stat Nicolae Berechet in complicitate cu seful IGP, Dan Fatuloiu si sefii de directie si-au aprobat salarii si prime care cumulate insumeaza astronomica cifra care oscileaza intre 80 - 100 de milioane de lei de persoana. Aceasta miscare a fost facuta pentru ca multi dintre ei vor sa se pensioneze si doresc sa aiba o pensie de 20-30 de milioane de lei. A doua parte a emsiunii "Echipa de investigatii" va fi la fel de interesanta deoarece SOB va trata pe larg jaful de la Oradea care a avut loc saptamana aceasta, cand a fost pradata masina Postei de 350 de milioane de lei. In premiera la National TV, SOB va difuza imagini de arhiva cu Grupul Ioanid, autorii celebrului jaf din 1954.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.