Presedintele asociatiei "Europa", Bogdan Draghici, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca asupra lui s-au facut presiuni in cazul privind certificatul de revolutionar al Margaretei Costea, soacra liderului PSD, Mircea Geoana. Fostul director
Presedintele asociatiei "Europa", Bogdan Draghici, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca asupra lui s-au facut presiuni in cazul privind certificatul de revolutionar al Margaretei Costea, soacra liderului PSD, Mircea Geoana. Fostul director general adjunct al Institutului National de Administratie (INA) a afirmat ca insusi ministrul Vasile Blaga, dar si seful de cabinet al acestuia, Alexandru Boer, si directorul general al INA, Viorel Coifan i-ar fi cerut sa nu faca dezvaluiri privind-o pe soacra lui Mircea Geoana.
Draghici a sustinut ca Vasile Blaga a avut o astfel de atitudine in acest caz "fie pentru ca este dezinformat si izolat la varful ministerului, fie pentru ca este santajabil". De asemenea, Draghici a declarat ca demersul sau privind-o pe Margareta Costea nu i-a fost sugerat de nici un partid sau om politic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.