O asistenta medicala a fost "doborata" in plina strada miercuri la pranz dupa ce a fost impuscata, din greseala, de hingheri, informeaza RomNet. Femeia care se afla in timpul programului si tocmai transportase un pacient de la Spitalul din Fagaras la
O asistenta medicala a fost "doborata" in plina strada miercuri la pranz dupa ce a fost impuscata, din greseala, de hingheri, informeaza RomNet. Femeia care se afla in timpul programului si tocmai transportase un pacient de la Spitalul din Fagaras la Spitalul de Boli Infectioase din Brasov a fost tranchilizata de unul dintre angajatii Serviciului Public de Gestionare a Animalelor Brasov. Incidentul s-a petrecut in jurul orelor 14.00 pe strada Mihai Viteazu, unde hingherii se chinuiau sa prinda un patruped. Arma cu gloante tranchilizante a surprins si una dintre trecatoarele care asistau curioase la actiunea hingherilor. Desi se afla la o distanta de aproximativ 70 de metri, femeia, care este asistenta medicala la Ambulanta din Fagaras, a fost lovita de unul dintre proiectilele ce a ricosat din asfalt. "Trebuie sa recunosc faptul ca a fost un accident stupid. Noi avem cateva mii de ore de tragere si niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva pana acum. Femeia a fost lovita in picior si in numai cateva secunde a adormit. Noi am transportat-o de urgenta la Spitalul Judetean, unde a fost tinuta sub stricta supraveghere medicala pana cand s-a trezit", a declarat Flavius Barbulescu, seful Serviciului Public de Gestionare a Animalelor Brasov. Asistenta medicala a fost dusa la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Judetean, unde a primit ingrijirile medicale necesare.
Dupa ce a primit tratamentul de care avea nevoie, femeia s-a trezit din somn, dupa care a mai ramas timp de cateva ore sub supraveghere pana si-a revenit complet, iar apoi a putut sa plece. Asistenta a revenit in Statia de Ambulanta din Fagaras abia in jurul orelor 19.30. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.