Ieri au fost reluate la tranzactionare actiunile societatii Altur SA Slatina (ALT), dupa operarea in Registrul Comertului a actiunii de majorare de capital social. In urma acestei actiuni, valoarea capitalului social al companiei a ajuns la cifra de
Ieri au fost reluate la tranzactionare actiunile societatii Altur SA Slatina (ALT), dupa operarea in Registrul Comertului a actiunii de majorare de capital social. In urma acestei actiuni, valoarea capitalului social al companiei a ajuns la cifra de 20.692.759,50 lei (RON), impartit intr-un numar total de 41.385.519 de actiuni in valoare nominala de 0,50 RON.
Conform Instiintarii Regisco, majorarea de capital s-a efectuat prin exercitarea dreptului de preemitiune, actiunile fiind alocate actionarilor care au subscris. In sedinta de ieri, actiunile Altur au inregistrat o scadere de 8,33 la suta, ultimul pret inregistrat pe piata regular fiind 1.1000.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.