Cantaretul Justin Timberlake a acceptat sa retraga plangerea depusa impotriva publicatiei News of The World si a unui fotomodel pentru un articol in care se afirma ca el ar fi fost infidel, in schimbul unor despagubiri banesti substantiale, transmite
Cantaretul Justin Timberlake a acceptat sa retraga plangerea depusa impotriva publicatiei News of The World si a unui fotomodel pentru un articol in care se afirma ca el ar fi fost infidel, in schimbul unor despagubiri banesti substantiale, transmite BBC News online. Intr-un articol din iulie 2004, News of the World afirma ca Timberlake a inselat-o pe partenera lui, actrita Cameron Diaz, cu modelul Lucy Clarkson. Aceasta a facut dezvaluiri detaliate saptamanalului londonez despre presupusa ei aventura cu Timberlake. Avocatul lui Timberlake, Simon Smith, a informat un tribunal din Londra ca modelul a recunoscut ca a indus in eroare autorii articolului. "Publicatia recunoaste ca afirmatiile sunt in totalitate neadevarate si lipsite de orice fundament", a precizat avocatul. La randul sau, Lucy Clarckson i-a cerut iertare cantaretului si iubitei lui. "Ea recunoaste ca povestea pe care a spus-o publicatiei era in intregime inventata de ea si ca nu a avut nici un gen de relatie cu reclamantul", a precizat avocatul tinerei. Aceasta a fost de acord sa plateasca despagubiri cantaretului, de valoare egala cu suma pe care primit-o de la News of the World. Timberlake a anuntat ca va dona intreaga suma unor organizatii caritabile. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.