Unul dintre capii lumii interlope din Brasov a fost implicat, in noaptea de marti spre miercuri, intr-un scandal de familie in timpul caruia tatal acestuia a tras mai multe focuri de arma asupra sa. Potrivit buletinului de presa al Inspectoratului Po
Unul dintre capii lumii interlope din Brasov a fost implicat, in noaptea de marti spre miercuri, intr-un scandal de familie in timpul caruia tatal acestuia a tras mai multe focuri de arma asupra sa. Potrivit buletinului de presa al Inspectoratului Politiei Judetene Brasov, Dragos Chirita, reprezentant al lumii interlope brasovene, a vrut sa isi sarbatoreasca tatal cu ocazia zilei de nastere a acestuia, insa petrecerea s-a lasat cu focuri de arma.
Conform Politiei Brasov, Marin Chirita, tatal lui Dragos Chirita, si-a sarbatorit miercuri ziua de nastere, iar cei doi fii ai sai l-au vizitat acasa pentru a-l felicita. Chirita senior nu a fost, insa, incantat de vizita fiilor sai, intre cei trei barbati existand un conflict mai vechi, astfel ca barbatul a luat din casa o arma cu alice si a tras in aer cinci focuri, fara sa raneasca pe cineva. Politistii brasoveni afirma ca Marin Chirita detinea arma legal, din locuinta acestuia fiind confiscate, in urma conflictului, trei arme de vanatoare cu alice si un pistol cu gaze, toate detinute legal. Cercetarile continua cu suspectul in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de arma letala fara drept.
Dragos Chirita este unul dintre liderii lumii interlope din Brasov, fiind una dintre persoanele implicate in scadalul "Scotch Club", in urma cu sase ani, cand in fata unui bar din centrul municipiului Brasov mai multe persoane au fost ranite, in urma unui schimb de focuri intre doua clanuri mafiote, procesul in acest caz fiind inca pe rol. (A.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.