Mijlocasul roman al lui Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane, a fost internat din nou in spital, din cauza unor probleme cauzate de accidentul cerebral pe care l-a suferit la inceputul lunii februarie, informeaza Pro TV, citand un site rusesc. Potrivit surse
Mijlocasul roman al lui Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane, a fost internat din nou in spital, din cauza unor probleme cauzate de accidentul cerebral pe care l-a suferit la inceputul lunii februarie, informeaza Pro TV, citand un site rusesc. Potrivit sursei citate, medicii din Kiev i-au recomandat fotbalistului roman, in varsta de 23 de ani, sa renunte la fotbal. Tiberiu Ghioane a suferit o microtromboza la nivel cerebral (astuparea unui vas sanguin cu un cheag de sange) in timpul cantonamentului efectuat in luna februarie de Dinamo Kiev in Portugalia. El si-a revenit dupa cateva saptamani si si-a reluat activitatea la gruparea ucraineana. Ghioane a mai ajuns la spital si in Romania, dupa ce a jucat fotbal la Brasov, in curtea unei scoli. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.