Cea mai valoroasa jucatoare a baschetului feminin romanesc in ultimul deceniu, Monica Brosovszki (foto dreapta), a anuntat conducerea FRB ca nu va mai evolua sub culorile nationalei din cauza unor probleme medicale pe care le-a "mostenit" din campio
Cea mai valoroasa jucatoare a baschetului feminin romanesc in ultimul deceniu, Monica Brosovszki (foto dreapta), a anuntat conducerea FRB ca nu va mai evolua sub culorile nationalei din cauza unor probleme medicale pe care le-a "mostenit" din campionatul iberic, astfel ca jucatoarea echipei din Targoviste va absenta de la Euro 2005 din Turcia, care va debuta saptamana viitoare. De altfel, "minunea blonda" din Arad a jucat in campania de calificare pentru Euro 2005 strangand din dinti, medicii diagnosticandu-i o tendinita acuta inca din iarna trecuta. "Este o pierdere foarte mare, dar nici nu putem sa trecem peste interdictia medicala. A incercat sa se antreneze singura si dupa o lunga perioada de pauza tendinita s-a acutizat. Pacat, pentru ca a fost una din principalele artizane ale calificarii", ne-a declarat presedintele FRB, Carmen Branisteanu-Tocala. Din pacate, Monica Brosovszki nu este singura sportiva de top care va absenta din echipa noastra in Turcia, Erzsebet Ambrus, Andra Mandache si Cristina Ciocan renuntand la randul lor, din varii motive, la pregatirea sub bagheta antrenorului Ioan Valerian. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.