Mai multi cetateni straini au fost jefuiti in judetul Bistrita-Nasaud, in timp ce se aflau in trafic. Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, primul jaf a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, cand un cetatean roman stabilit
Mai multi cetateni straini au fost jefuiti in judetul Bistrita-Nasaud, in timp ce se aflau in trafic. Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, primul jaf a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, cand un cetatean roman stabilit in Belgia, aflat la volanul unui autoturism inmatriculat in strainatate, a fost oprit de doi tineri care coborasera dintr-o masina cu avariile aprinse. Acestia l-au rugat sa le schimbe o bacnota de 500 de euro in bani mai marunti, intrucat au nevoie de sume mai mici la o benzinarie. Barbatul a vazut bancnota si le-a oferit contravaloarea ei, dar nu a mai primit in schimb banii. Al doilea incident s-a petrecut la Piatra Fantanele, unde un cetatean din Republica Moldova care se intorcea din Germania a fost pagubit prin aceeasi metoda.
Politia a organizat filtre pe raza judetului, dar hotii au reusit sa treaca prin acestea. Masina, inmatriculata in Bucuresti si care apartine se pare unui cetatean din Oradea, a fost data in consemn la frontiera. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.