In tara
Vremea va fi in general instabila. Vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile estice, unde astfel de fenomene se vor semnala doar local, spre s
In tara
Vremea va fi in general instabila. Vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile estice, unde astfel de fenomene se vor semnala doar local, spre seara si noaptea. Local, ploile vor depasi 30-40 l/mp in sudul si centrul tarii, iar izolat in Oltenia, Muntenia, Subcarpatii Getici si ai Curburii, precum si in Carpatii Meridionali vor cadea cantitati de apa de peste 60 - 70 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 30 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 grade.
La Bucuresti
Cerul va deveni mai mult noros si, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 25-26 de grade, iar cea minima va fi de 14-16 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.