CFR Cluj este la 90 de minute de primul sau trofeu european si la tot atatea de prezenta in turul I al Cupei UEFA. Ardelenii joaca in aceasta seara, de la ora 21 (20 locala), in Franta, mansa a doua a finalei din Cupa UEFA-Intertoto, cu RC Lens, dupa
CFR Cluj este la 90 de minute de primul sau trofeu european si la tot atatea de prezenta in turul I al Cupei UEFA. Ardelenii joaca in aceasta seara, de la ora 21 (20 locala), in Franta, mansa a doua a finalei din Cupa UEFA-Intertoto, cu RC Lens, dupa 1-1 pe teren propriu. Clujenii au plecat ieri spre Franta, cu un charter, si au aterizat la Lille, de unde s-au imbarcat intr-un autocar pentru a ajunge la Lens. Antrenorul-jucator Dorinel Munteanu s-a declarat increzator in sansele echipei sale. "Am vazut cum Lens a invins cu 7-0 pe Auxerre in campionat, dar acum este un alt meci. Lens a jucat bine, dar nu ma ingrijoreaza scorul. Voi incepe cu trei atacanti, pentru ca trebuie neaparat sa dam gol pentru a spera la castigarea finalei", a spus Dorinel Munteanu. La fel de optimist a fost si patronul Arpad Paszkany. "Nu ma intereseaza meciul lui Lens cu Auxerre. Mergem in Franta sa castigam", a spus Paszkany, care a anuntat prime de 130 de milioane de lei vechi pentru fiecare jucator in cazul unui succes. De partea celalalta, conform "L'Equipe", atacantul ivorian Aruna Dindane urmeaza sa fie titular pentru Lens. Dindane nu a fost folosit in meciul cu Auxerre. "RC Lens are putine sanse sa reediteze in meciul cu CFR festivalul sau ofensiv din partida cu Auxerre. In primul rand pentru ca este rar sa se mentina acest joc bun doua meciuri la rand. Apoi, pentru ca Lens va fi privata de capitanul Leroy, suspendat pentru trei meciuri din cupele europene, dupa eliminarea din partida din Romania", scrie "L'Equipe". Antrenorul francezilor, Francis Gillot, a declarat ca prioritatea sa este sa ii faca pe jucatori sa uite partida din campionat pentru a evita "euforia" exagerata la ora meciului cu CFR. Partida RC Lens - CFR Cluj, de pe Stadionul "Felix-Bollaert" (ora 21), va fi arbitrata de o brigada israeliana avandu-l la centru pe Alon Yefet, ajutat la cele doua linii de Yosef Benisty si Schmooel Shteif, in timp ce rezerva va fi Shai Shitrit. (MIG)
Cupa UEFA-Intertoto - finale, mansa a doua
Programul meciurilor de astazi
RC Lens - CFR Ecomax Cluj (ora 21; in tur 1-1)
Olympique Marseille - Deportivo La Coruna (ora 22; in tur 0-2)
CF Valencia - Hamburger SV (ora 23; in tur 0-1)
* echipele castigatoare se califica pentru turul I al Cupei UEFA


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.