Peste 70 de constructii neautorizate vor fi desfiintate, in urmatoarele doua saptamani, de pe domeniul public al Sectorului 2 din Capitala. Primarul Neculai Ontanu a intensificat activitatea de identificare si demolare a chioscurilor, gardurilor si g
Peste 70 de constructii neautorizate vor fi desfiintate, in urmatoarele doua saptamani, de pe domeniul public al Sectorului 2 din Capitala. Primarul Neculai Ontanu a intensificat activitatea de identificare si demolare a chioscurilor, gardurilor si garajelor ilegale, prin aceasta actiune urmand sa fie redate functiunii publice spatiile verzi ocupate de asemenea constructii. In Echipe mixte formate din salariati ai primariei si Administratiei Domeniului Public vor executa lucrari de demolare in urmatoarele amplasamente: Str. Glinka nr. 7 (magazie), Sos. Mihai Bravu nr. 221 (copertina si gard), la intersectia cu Bd. Basarabia si Aleea Bucovina (chiosc), Calea Mosilor nr. 217 A (porti metalice), Sos. Pantelimon nr. 111 A (aproximativ 60 de garaje metalice), intersectie Calea Mosilor si Bd. Carol I (chiosc), Sos. Stefan cel Mare nr. 60 (copertine metalice). Potrivit prevederilor legale, costurile pe care le implica aceste actiuni urmeaza sa fie suportate de proprietarii constructiilor ilegale. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.