Un tanar in varsta de 24 de ani din Navodari este cercetat, in stare de retinere, de politisti, pentru comiterea infractiunii de talharie, dupa ce a intrat mascat intr-un bar si, sub amenintarea cutitului, i-a furat barmanitei de serviciu suma de 500
Un tanar in varsta de 24 de ani din Navodari este cercetat, in stare de retinere, de politisti, pentru comiterea infractiunii de talharie, dupa ce a intrat mascat intr-un bar si, sub amenintarea cutitului, i-a furat barmanitei de serviciu suma de 500 de lei si doua telefoane mobile. Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, Cornel Roman, care este politist militar, a patruns intr-un local din Navodari, inarmat cu un cutit si cu o cagula pe cap, a amenintat-o pe barmanita de serviciu, dupa care a inchis-o in magazia unitatii, si a sustras din bar bani si doua telefoane mobile. Politistii au reusit sa il gaseasca pe hot la mai putin de patru ore de la comiterea jafului.
Cornel Roman a fost retinut pe baza de ordonanta si urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta el fiind cercetat in continuare in arest preventiv. Daca va fi gasit vinovat, Roman risca pana la 15 ani de inchisoare. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.