Dupa trei victorii consecutive obtinute in primele dispute din Grupa D a Mondialelor de tineret din Ungaria, reprezentativa masculina de handbal a Romaniei a capotat, sambata, in ultimul meci din faza preliminara, in fata galonatei selectionate a tar
Dupa trei victorii consecutive obtinute in primele dispute din Grupa D a Mondialelor de tineret din Ungaria, reprezentativa masculina de handbal a Romaniei a capotat, sambata, in ultimul meci din faza preliminara, in fata galonatei selectionate a tarii gazda, cu scorul de 25-34 (10-19). Din pacate, "tricolorii" pregatiti de Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu n-au mai repetat evolutiile bune din primele partide (38-22 cu Brazilia, 34-27 cu Israel si 35-29 cu Tunisia) si au parasit terenul cu capul plecat, fiind invinsi de echipa maghiara la o diferenta care nu mai lasa loc comentariilor. In ciuda acestui esec usturator, Romania s-a calificat in faza superioara a competitiei de pe locul secund in Grupa D si va evolua in continuare impotriva Serbiei-Muntenegru (luni, ora 19), Argentinei (marti, ora 19) si Sloveniei (joi, ora 17), care au obtinut primele trei pozitii din Grupa C. Conform datelor oficiale, in cealalta serie din grupa valorica 1-12 vor evolua ocupantele primelor locuri din grupele A si B: Germania, Danemarca, Spania, Coreea de Sud, Egipt si Islanda. In alta ordine de idei, selectionata noastra feminina de junioare a terminat faza inaugurala a Euro 2005 din Austria pe primul loc in Grupa D, cu trei victorii la activ (43-29 cu Serbia-Muntenegru, 32-25 cu Ungaria, 30-22 cu Spania), si se mentine in lupta pentru medalii. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.