Mijlocasul lui Anderlecht Bruxelles, Marius Mitu, a declarat ca ar putea evolua pentru nationala Belgiei, dosarul sau pentru obtinerea cetateniei belgiene urmand sa fie analizat luna viitoare de catre comisia de specialitate, informeaza publicatia "L
Mijlocasul lui Anderlecht Bruxelles, Marius Mitu, a declarat ca ar putea evolua pentru nationala Belgiei, dosarul sau pentru obtinerea cetateniei belgiene urmand sa fie analizat luna viitoare de catre comisia de specialitate, informeaza publicatia "La Derniere Heure". "Inainte de a face planuri, astept verdictul. Voi vedea daca voi juca pentru nationala Belgiei, avand in vedere ca si oficialii romani se intereseaza de mine. Dar mai intai trebuie sa joc la echipa mea de club", a spus Mitu. Fotbalistul in varsta de 28 de ani a fost suspendat pentru trei meciuri din cupele europene, inca din vremea cand evolua la Lierse, insa el si-a terminat suspendarea si va putea evolua pentru Anderlecht in meciul cu Slavia Praga, de miercuri, din turul III preliminar al UEFA Champions League. "Stiam ca va fi dificil sa fiu in echipa si trebuie sa muncesc in continuare pentru a convinge antrenorul. Trebuie sa fiu in forma si sa profit de orice sansa, atunci cand va apela la mine", a declarat Mitu. La Anderlecht, principalii contracandidati pe postul lui Mitu sunt internationalul belgian Walter Baseggio si mijlocasul suedez Par Zetterberg, dar romanul a precizat ca "nu vede aceasta concurenta ca si cum ar fi o ierarhie a celor trei". "Antrenorul face alegeri tactice si tine cont de forma de moment a jucatorilor. Eu respect alegerile sale. In fiecare saptamana sper sa joc. La fiecare antrenament incerc sa ma depasesc si sa dau 200 la suta din mine", a spus Mitu, care ar putea deveni al treilea jucator roman ce ar evolua pentru o alta echipa nationala, dupa Vasile Miriuta, care a jucat pentru reprezentativa Ungariei, si Marian Zeciu, pentru cea a Armeniei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.