Paul Codrea (foto stanga) a declarat ieri ca meciul cu Cehia reprezinta ultima sansa pentru "tricolori" de a obtine calificarea la CM 2006. "Va fi foarte greu sa obtinem calificarea la Cupa Mondiala, dar atata timp cat mai sunt sanse trebuie sa lupta
Paul Codrea (foto stanga) a declarat ieri ca meciul cu Cehia reprezinta ultima sansa pentru "tricolori" de a obtine calificarea la CM 2006. "Va fi foarte greu sa obtinem calificarea la Cupa Mondiala, dar atata timp cat mai sunt sanse trebuie sa luptam. Meciul cu Cehia este ultimul colac de salvare", a spus internationalul roman. Convocat in lotul largit pentru intalnirea cu Cehia, Codrea a precizat ca nu stie daca va fi pastrat pentru acest meci. "Am mai patit la fel si in cazul convocarii pentru meciurile cu Macedonia si Olanda. Am facut parte din lotul largit, dar pana la urma nu am fost chemat. Astept decizia antrenorului. Nu cred ca aceasta convocare este legata de revenirea mea la Palermo. Omul si fotbalistul Codrea este acelasi care era si la Torino, in Serie B", a declarat Codrea. Internationalul roman a spus ca se simte foarte bine la Palermo si ca spera sa aiba un sezon bun. "La Palermo echipa este inchegata si este foarte greu de prins un loc de titular. Va trebui sa muncesc foarte mult. Antrenorul Luigi Del Neri ma apreciaza si sper sa am un sezon bun", a precizat Codrea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.