Oficiul federal de statistica al Germaniei (Destatis) a dat, ieri, publicitatii date alarmante, conform carora, in luna iulie, scumpirea energiei a marit pretul productiei cu 0,5 la suta, ridicand cresterea respectiva la rata de 4,6 la suta anual, f
Oficiul federal de statistica al Germaniei (Destatis) a dat, ieri, publicitatii date alarmante, conform carora, in luna iulie, scumpirea energiei a marit pretul productiei cu 0,5 la suta, ridicand cresterea respectiva la rata de 4,6 la suta anual, fata de 4,4 la suta cifra prognozata. Potrivit Destatis, pretul energiei electrice a avut cel mai mare impact, el crescand numai in luna iulie cu 4,4 la suta. Si produsele petroliere, remarca sursa citata, au inregistrat cresteri mari, de 2,4 la suta la nivelul lunii iulie, iar perspectiva pentru intregul an este o crestere de 16,9 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.