Primarul comunei aradene Tarnova, Florin Farcasiu, este cercetat penal pentru punerea in circulatie a unui autoturism neinmnatriculat si cu numar fals. Edilul este acuzat ca a luat numerele de inmatriculare de la un autoturism marca Opel Ascona, dona
Primarul comunei aradene Tarnova, Florin Farcasiu, este cercetat penal pentru punerea in circulatie a unui autoturism neinmnatriculat si cu numar fals. Edilul este acuzat ca a luat numerele de inmatriculare de la un autoturism marca Opel Ascona, donat Consiliului local Tarnova de un cetatean german.
In luna martie a acestui an, Florin Farcasiu, aflat in autoturism, a suferit un accident de circulatie pe drumul judetean care face legatura dintre localitatile Tarnova si Draut, iar masina a fost grav avariata.
Ulterior, autoturismul a fost dus intr-o magazie care apartine Primariei si, potrivit consilierului local Aurel Bun, numerele de inmatriculare de la masina avariata ar fi fost puse pe o alta, de aceeasi marca, dar de culoare diferita. Consilierul Aurel Bun a sesizat conducerea Inspectoratului de Politie a Judetului Arad, precum si Politia din orasul Ineu, acuzandu-l pe Farcasiu de abuz in serviciu contra interesului public.
Dosarul penal a fost inregistrat sub numarul 522/2005, dar politistii din cadrul IJP Arad l-au cercetat pe primar pentru savarsirea infractiunilor de punere in circulatie a unui autovehicol cu numar fals si neinmatriculat.
Numai ca Aurel Bun a considerat ca "organele de ancheta ca nu-si fac datoria corect in acest caz, incercand sa disocieze infractiunile de abuz in serviciu si distrugere in dauna avutului public de infractiunile de punere in circulatie a unui autovehicol cu numar fals si neinmatriculat", in scopul de a nu se face raport la concurs de infractiuni si la cazul de infractiuni continuate care prevad o pedeapsa maxima.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.