Cu ocazia lansarii in Romania a filmului ""Herbie - masina buclucasa"", organizatorii s-au gandit sa faca ceva inedit. Toti posesorii de ""broscute"" Volkswagwen, vechi sau noi, au fost invitati, joi seara, sa ia parte la o parada in cinstea lu
Cu ocazia lansarii in Romania a filmului ""Herbie - masina buclucasa"", organizatorii s-au gandit sa faca ceva inedit.

Toti posesorii de ""broscute"" Volkswagwen, vechi sau noi, au fost invitati, joi seara, sa ia parte la o parada in cinstea lui Herbie. Coloana a pornit din Piata Revolutiei, a marsaluit prin centrul Capitalei si a trecut linia de final in parcarea Movieplex Plaza Romania. Aici ""broscarii"" s-au intrecut intr-un concurs de indemanare mai ceva ca la carte. Masinute, viu colorate, pline de personalitate, ca si ""personajul"" principal al filmului, au fascinat multimea venita sa le intampine cu o ora mai devreme decat era programat.
Dupa ce si-au satisfacut curiozitatea, participanti si fani laolalta au luat drumul cinematografului de la Movieplex, unde au vizionat in avanpremiera comedia a carei eroina este chiar o ""broscuta Volkswagen"".
(Raluca Grintescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.