Aventurile deputatului Aurel Olarean, acuzat ca a blocat masina a trei politisti aflati in misiune, i-a determinat pe pedisti sa se delimiteze imediat de acesta.
Biroul Permanent Judetean al PD Suceava a decis, miercuri seara, cu 33 de voturi
Aventurile deputatului Aurel Olarean, acuzat ca a blocat masina a trei politisti aflati in misiune, i-a determinat pe pedisti sa se delimiteze imediat de acesta.
Biroul Permanent Judetean al PD Suceava a decis, miercuri seara, cu 33 de voturi pentru si doar unul impotriva, sa-i ridice sprijinul politic deputatului Olarean. Dupa decizie, parlamentarul nervos, a plecat in tromba cu jeep-ul personal, reusind sa loveasca un alt autoturism.
Cei trei politisti sustin ca, in urma cu patru zile, parlamentarul i-ar fi somat sa coboare din masina, sa stea cu mainile ridicate la un gard si sa dea explicatii in legatura cu modul in care au traversat o cale ferata. Olarean i-a verificat pe politisti cu fiola pentru a stabili daca acestia au consumat alcool si s-a deplasat apoi la sediul Politiei din Radauti pentru a se asigura ca acestia fusesera trimisi in misiune. Corpul de Control al Politiei Romane a facut o ancheta in acest caz, insa rezultatele nu au fost facute publice pana acum.
Dupa acest incident, presedintele PD Suceava, Eugen Uricec, a apreciat ca "reprobabila" actiunea deputatului, si l-a acuzat, intr-un ziar local de manifestari adiacente lumii interlope.
"Consider ca nu este nimic surprinzator in ceea ce s-a intamplat in seara zilei de 12 august 2005, ora 22.10, la sediul Politiei Radauti, pentru ca manifestarile domnului Aurel Olarean in decursul timpului tin de zona unui comportament dubios, adiacent lumii interlope".
In replica, Olarean, nemultumit de declaratiile colegului sau de partid, a anuntat ca il va da in judecata pentru calomnie.
Dupa decizia de miercuri seara a organizatiei, Uricec a declarat ca membrii BPJ Suceava considera ca prin manifestarile lui Olarean fata de angajati ai Politiei a fost lezata imaginea PD "intr-un mod inacceptabil".
"Fiind intr-o functie de parlamentar, Biroul Permanent National trebuie sa ia in discutie aceasta problema si sa propuna Consiliului National de Coordonare sanctiunea stabilita", a spus Uricec.
Liderul pedistilor suceveni a spus si ca, in timpul discutiilor din cadrul BPJ al PD Suceava, Aurel Olarean a avut o atitudine sfidatoare fata de colegii de partid, chiar ostila. "Se pare ca nu a inteles cat de mult a gresit", a mai spus presedintele PD Suceava.
Dupa sedinta BPJ al PD Suceava, Aurel Olarean a refuzat sa faca declaratii, s-a urcat in jeep-ul sau parcat in fata sediului partidului, iar cand a pornit a tamponat un alt autoturism parcat in zona, un Ford Escort, caruia i-a fisurat bara din fata si i-a spart semnalizarea, dar nu a oprit, continuandu-si drumul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.