Antena 3 a anuntat ca firma Roichman Brothers, cea care ar fi trebuit sa construiasca o parte a Autostrazii Bucuresti - Brasov, este in pragul falimentului. Antena 3 citeaza cotidianul Haretz, care a afirmat despre compania ce trebuia sa realiz
Antena 3 a anuntat ca firma Roichman Brothers, cea care ar fi trebuit sa construiasca o parte a Autostrazii Bucuresti - Brasov, este in pragul falimentului.

Antena 3 citeaza cotidianul Haretz, care a afirmat despre compania ce trebuia sa realizeze tronsonul Predeal - Brasov al autostrazii ca nu mai poate achita furnizorii si nici nu-si mai poate plati salariatii. Roichman Brothers a avut serioase probleme financiare in ultimii ani si, desi a concediat numerosi angajati si a inchis mai multe filiale, nu a reusit sa-si revina. Totusi, era posibil ca proiectul lor in Romania sa-i fi putut salva, daca guvernul nu ar fi blocat planurile de construire a autostrazii, declarand ca prioritate realizarea coridorului patru, de la Pitesti la Timisoara. Recent, premierul Calin Popescu Tariceanu, aflat in vizita la Cluj, a declarat ca lucrarile la autostrada Bechtel vor continua numai daca se renegociaza contractul incheiat cu firma americana. Premierul sustine ca in forma actuala contractul este dezavantajos pentru statul roman deoarece pretul la care se construieste autostrada este mult mai mare fata de pretul platit de state vecine pentru lucrari similare. (Ovidiu Anton)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.