Morandi a egalat recordul de anul trecut al celor de la Activ, iar Andreea Balan intra cu putere in top. S-a intamplat! Morandi a egalat recordul detinut de cei de la Activ. Piesa ""Beijo uh la la"" a stationat timp de noua saptamani pe ce
Morandi a egalat recordul de
anul trecut al celor
de la Activ, iar Andreea Balan intra
cu putere in top.


S-a intamplat! Morandi a egalat recordul detinut de cei de la Activ. Piesa ""Beijo uh la la"" a stationat timp de noua saptamani pe cea mai inalta pozitie a clasamentului Romanian Top 100 Singles Chart. Daca numarul de difuzari pentru aceasta piesa se va mentine constant, Morandi poate bate recordul mai sus mentionat. Posturile de radio ar putea sa-si intoarca atentia spre hituri romanesti ceva mai proaspete, cum ar fi DJ Project sau Mandinga, ambele prezente in Top 10. La capitolul ""viitoare hituri"" stam bine. Piata romaneasca produce ""la foc automat"", iar publicul este foarte receptiv la noile single-uri semnate de artisti romani mai mult sau mai putin consacrati. Asa se face ca cea mai noua intrare a saptamanii ii apartine Andreei Balan cu piesa ""Invidia"", o piesa cu un sound extrem de actual, iar nou-venitii Fly Project reusesc si ei sa intre in top, e drept, doar pe locul 87, cu a lor ""Raisa"". O piesa care ar fi putut sa impresioneze si sa faca furori intr-un mod mult mai legitim daca nu ar fi fost incarcata cu ""bunatati"" de prin alte hituri internationale. E pacat ca energia consumata pentru productia unei piese de calitate si pentru promovarea ei este irosita din start, atat timp cat piesa sufera de lipsa de inspiratie si sunt necesare mici ""imprumuturi"" muzicale. Sa ne multumim cu a spune ca ""succesul scuza mijloacele""?
SHOW RADIO. Cealalta performanta de remarcat la aceasta editie a clasamentului muzical national al Romaniei ii apartine Alexandrei Ungureanu. Ca de fiecare data cand fata asta cu voce de exceptie face ceva bun, ea nu este singura (pacat!). Crush este alaturi de ea pentru ""Plang noptile"", cea mai mare urcare a saptamanii (33 de pozitii). Mai trebuie semnalata si intrarea in clasament a noului single Black Eyed Peas (Dona€™t lie), desi actualul hit (Dona€™t phunk with my heart) se tine ""tare"" pe locul 4, urcand o pozitie la a 14-a saptamana de top. La finalul acestei treceri in revista a catorva din cele mai importante aspecte ale Romanian Top 100 Singles Chart din aceasta saptamana, trebuie remarcata intrarea in clasament a piesei ""Doar tu si eu"" a celor de la Funky DJa€™s.
Aceasta intrare este interesanta pentru ca Funky DJa€™s nu fac, de fapt, prea multa muzica, ci mai degraba... show. Ei sunt responsabili de multe petreceri nebunesti in discotecile de la mare sau in celebrele cluburi ale Timisoarei, iar acum s-au gandit sa mute atmosfera de acolo si in top. Si bine au facut!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.