ajuta cu o slujba. imi doresc de foarte multa vreme un serviciu, dar nu am reusit sa ma angajez, mai ales pe motivul ca am un handicap, m-au refuzat si umilit pe deasupra. Multi nu inteleg de ce imi doresc eu o slujba, dar sunt mai multe motive: fi
ajuta cu o slujba. imi doresc de foarte multa vreme un serviciu, dar nu am reusit sa ma angajez, mai ales pe motivul ca am un handicap, m-au refuzat si umilit pe deasupra. Multi nu inteleg de ce imi doresc eu o slujba, dar sunt mai multe motive: financiare (140 lei pensie), doresc sa fiu independeta pe cat se poate in situatia mea, doresc ca pe viitor sa-mi pot ajuta parintii, care pe zi ce trece imbatranesc si va veni vremea cand nu or sa mai poata sa ma mai ajute. O slujba pentru mine inseamna o sansa de a-mi dovedi mie si celor din jur ca sunt o persoana normala, ar fi o victorie asupra vietii. V-as ruga daca se poate sa-mi publicati scrisoarea, in speranta ca cineva care are nevoie de o persoana cu studiile mele si in situatia mea sa-mi acorde o sansa. Va mai rog daca aveti informatii despre site-uri de pe Internet care au vreo legatura cu persoanele cu handicap sa mi le comunicati in vreun fel. Reamintesc faptul ca, desi am un handicap, pot merge, nu prea bine, de aceea nu pot munci decat in anumite conditii (nu pot efectua munca de teren). Studii: Liceul Pedagogic Alexandria; anul III SNSPA Administratie Publica Bucuresti, curs de secretariat.
Andreea Mitroi, Teleorman


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.