In perioada 24-27 august, la sediul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" din Bucuresti (UNATC, str. Matei Voievod nr. 75-77) se fac inscrieri pentru concursul de admitere la Sectia Teatrologie, management cultu
In perioada 24-27 august, la sediul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" din Bucuresti (UNATC, str. Matei Voievod nr. 75-77) se fac inscrieri pentru concursul de admitere la Sectia Teatrologie, management cultural, jurnalism teatral (studii de 3 ani). Absolventiilor li se asigura o specializare diversa in domenii de interes pentru piata muncii (cercetare, critica teatrala, management cultural, jurnalism, pedagogie) printr-un invatamant modern, axat pe cursuri teoretice si practice (colaborari cu institutii culturale de prestigiu, organizare de manifestari teatrale, editare de publicatii etc.). Examenele sunt programate intre 2 si 5 septembrie. Informatii suplimentare se pot obtine de la Secretariatul Facultatii de Teatru (tel. 021-252.81.80) sau prin Internet, la adresa www.unatc.ro. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.