Selectionerul Andorrei, David Rodrigo, a declarat ca Romania va avea in aceasta seara o misiune mai dificila decat in partida tur, castigata de "tricolori" cu 5-1. "Va fi destul de complicat, am venit cu o echipa foarte tanara si vrem sa stergem impr
Selectionerul Andorrei, David Rodrigo, a declarat ca Romania va avea in aceasta seara o misiune mai dificila decat in partida tur, castigata de "tricolori" cu 5-1. "Va fi destul de complicat, am venit cu o echipa foarte tanara si vrem sa stergem impresia lasata in primele 15 minute ale meciului tur. Avem o echipa mai rapida, tanara si foarte agresiva, care vrea foarte mult. Sper sa facem o partida cat mai buna", a spus Rodrigo. Intrebat daca Romania mai are vreo sansa de calificare, Rodrigo a raspuns: "Cehia si Olanda se vor bate pentru calificare". In schimb, jucatorii andorezi nu-si pun sperante prea mari in acest meci. "Sunt la a sasea convocare. Este un efort din partea mea sa-mi impart timpul intre fotbal si scoala, dar ma descurc. Colegii de la liceu sunt foarte bucurosi ca eu joc in Nationala si imi ureaza mereu succes inaintea jocurilor oficiale. Profesorii, in schimb, nu sunt prea incantati pentru ca nu ma duc la toate orele intrucat trebuie sa ma antrenez", a spus Moreno, un jucator de 17 ani. Masorul Oscar Bordu este singurul din delegatia selectionatei Andorrei care vorbeste romaneste. El a explicat ca a invatat in urma cu cinci ani, cand a facut parte din staff-ul Nationalei in timpul turneului final al CE din 2000. "Am avut ocazia sa-i cunosc pe jucatorii romani. Am lucrat foarte bine cu doctorul Pompiliu Popescu si cu ceilalti doi masori ai Romaniei", a spus Brdu, care a precizat ca isi petrece vacantele in Romania, la Poiana Brasov, cu Adrian Ilie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.