DE BUN-GUST Pana la sfarsitul lunii august,obiectele decorative sunt mult mai accesibile Am observat ca se face o confuzie intre decoratiuni si obiecte decorative. Daca primele se refera in general la produsele textile pentru interioare, drape

DE BUN-GUST

Pana la sfarsitul lunii august,obiectele decorative sunt mult mai accesibile

Am observat ca se face o confuzie intre decoratiuni si obiecte decorative. Daca primele se refera in general la produsele textile pentru interioare, draperii, perdele, covoare, cuverturi si asternuturi de pat, obiectele decorative constau in vase, vesela, statuete, care nu e obligatoriu sa aiba si o functie practica. Ambele categorii de lucruri sunt detaliile care contribuie la crearea stilui interior dorit de proprietar. Exista colectii, game, seturi de obiecte gandite pentru diverse spatii. Astfel, sunt obiecte ce se preteaza in holuri, in camera de zi, dar si pentru dormitoare, bucatarii sau bai. Este important de retinut ca in magazinele de decoratiuni puteti gasi nu numai obiecte pentru casa voastra, ci si cadouri deosebite pentru prieteni, rude sau parteneri de afaceri. De asemenea, oferta magazinelor de acest fel este la zi cu ceea ce se intampla pe plan international. Asa ca, daca vreti sa stiti care sunt tendintele, este bine sa le vizitati periodic.

PRETURI CU 40%-60% MAI MICI
Magazinele de decoratiuni de pe piata noastra sunt diferite si inca putine ca numar. Cei mai ambitiosi proprietari de astfel de magazine aduc un gen de obiecte care contureaza din start un anumit stil (contemporan, inovator, clasic, rustic etc.). Dar sunt si lanturi de magazine in care oferta este mult diversificata, in functie de calitate si pret, si in care trebuie sa fiti atenti ce alegeti. Dar indiferent de stil, pana la sfarsitul lunii august, puteti cumpara piese remarcabile, semnate de designeri cunoscuti, sau pur si simplu obiecte frumoase la preturi cu pana la 60% mai mici.

Septembrie este luna in care se aduc colectii noi de decoratiuni si obiecte decorative. Majoritatea lucrurilor pentru estetica locuintei sunt aduse din import. Asa ca preturile vor fi la zi din septembrie, pana la sezonul de reduceri dinaintea Sarbatorilor de iarna


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.