Principesa Margareta si Principele Radu au vizitat comunitatile musulmana si lipoveana din Dobrogea, in perioada 14-16 august, se arata intr-un comunicat de presa al Biroului Reprezentantului Special al Guvernului Romaniei. Aflati pentru trei zile in
Principesa Margareta si Principele Radu au vizitat comunitatile musulmana si lipoveana din Dobrogea, in perioada 14-16 august, se arata intr-un comunicat de presa al Biroului Reprezentantului Special al Guvernului Romaniei. Aflati pentru trei zile in judetul Constanta, ASR principesa Margareta si AS principele Radu au participat, in municipiul Constanta, la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Marinei Romane si au asistat la slujba IPSS arhiepiscopului Teodosie, la biserica Adormirea Maicii Domnului. La Mangalia, Principesa Margareta si Principele Radu s-au intalnit cu reprezentanti ai comunitatii tatarilor turco-musulmani, iar in comuna Ghindaresti, de langa Harsova, cu comunitatea rusa lipoveana. La Mangalia, cuplul princiar s-a intalnit cu primarul municipiului Zamfir Iorgus si a vizitat Grupul Scolar Industrial. Principesa si Principele au luat parte la una din serile festivalul Callatis, au vizitat Targul de carte si s-au intalnit cu locuitori si turisti din Mangalia. De asemenea, Principesa Margareta si Principele Radu au vizitat cateva din initiativele private de agroturism din localitatile Vama Veche si 2 Mai. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.