Dumitru Dragomir, seful LPF, cunoscut ca adversar al lui Copos, dar si ca simpatizant al lui Lucescu jr., i-a luat ieri partea antrenorului rapidist. "E lipsa de profesionalism din partea lui Copos. Ba il demite, ba revine. Eu nu inteleg, cand alegi
Dumitru Dragomir, seful LPF, cunoscut ca adversar al lui Copos, dar si ca simpatizant al lui Lucescu jr., i-a luat ieri partea antrenorului rapidist. "E lipsa de profesionalism din partea lui Copos. Ba il demite, ba revine. Eu nu inteleg, cand alegi un presedinte de talia lui Dinu Gheorghe si un antrenor de perspectiva ca Razvan Lucescu sa nu ii lasi sa lucreze impreuna. Parerea mea e ca egalul cu Pitestiul n-are nici o legatura cu demiterea. L-a urmarit de mult pe Razvan sa-l curete. N-a avut motive pana acum, ca la finalul campionatului trecut Razvan si-a indeplinit obiectivul si a dus echipa in cupele europene, chiar daca a realizat asta prin jocul rezultatelor", a spus Dragomir. Mitica a explicat ca in cariera sa de conducator de club nu a schimbat niciodata un antrenor dupa doar doua etape. "Am si eu ani multi ca presedinte de club, dar dupa doua etape sa dai afara antrenorul nu e in regula. Eu daca as fi procedat asa, ma huiduia lumea si as fi avut numai de suferit. Dar sunt banii lui si face ce vrea cu ei la Rapid. Aici e nenorocirea cand baga doar unul singur bani la echipa. La Real Madrid, de exemplu, sunt 2000 de actionari si toti baga bani. Dar la noi, asa intelege patronatul democratia, lasa oamenii pe drumuri pentru nimic", a mentionat presedintele LPF. "Corleone" si-a continuat tirul impotriva lui Copos: "Nu se pricepe la fotbal, e adevarat. Dar e bun, pentru ca are bani si ii baga in fotbal. La Dinamo nu cred ca s-ar putea intampla ce s-a intamplat azi (n.r. ieri) la Rapid. Decat poate daca Andone n-ar avea rezultate. Dar dintre Giovanni Becali si Copos, categoric Giovanni se pricepe mai mult la fotbal", a mai spus Mitica. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.