Dinu Gheorghe dar si de selectionerul nationalei, Victor Piturca. La amiaza, tehnicianul s-a razgandit si a sustinut o conferinta in care si-a confirmat postul. "Am hotarat sa raman. M-a impresionat foarte mult faptul ca fotbalistii au demonstrat
Dinu Gheorghe dar si de selectionerul nationalei, Victor Piturca. La amiaza, tehnicianul s-a razgandit si a sustinut o conferinta in care si-a confirmat postul. "Am hotarat sa raman. M-a impresionat foarte mult faptul ca fotbalistii au demonstrat un atasament incredibil si n-as vrea sa-i dezamagesc pe cei care au vrut cu orice pret sa continuu: jucatori, suporteri, tot colectivul", a spus Lucescu. Antrenorul, demis luni seara de la Rapid, sustine ca a trait o experienta asemanatoare cu cea a tatalui sau la Galatasaray, demis in 2002, dupa ce castigase titlul de campioana cu gruparea turca.

Mircea Lucescu: "I-am zis sa se intoarca!"

"Am ramas mut cand am auzit de aceasta murdarie intamplata unui tanar de perspectiva. Razvan e socat. Daca totul se petrecea la finalul campionatului era cu totul altceva. Nu poti demite pe cineva doar dupa o greseala de aparare si sub nici o forma dupa a doua etapa. Cred ca totul era pregatit de mai mult timp si doar se astepta momentul. Nu cred ca fiul meu se va mai inoarce la echipa. Din punctul meu de vedere, ar face o mare greseala", a afirmat, la aflarea vestii, tehnicianul lui sahtior Donetk. Ieri, insa, dupa o discutie telefonica purtata cu George Copos, care l-a informat ca nu a avut intentia de a-l demite pe Razvan, Lucescu senior s-a razgandit: "Eu, ca tata, l-am sfatuit pe fiul meu sa se reintoarca la Rapid".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.