Vedeta radio-tv Catalin Dezbracatua€™, replica hazlie a designerului autohton Botezatu, a trecut, cu treaba, pe la mare. Totul a decurs conform desfasuratorului, pana cand o femeie cu carut i-a incurcat ploile. Femeia cu carut avea, fir
Vedeta radio-tv Catalin Dezbracatua€™, replica hazlie a designerului autohton Botezatu, a trecut, cu treaba, pe la mare. Totul a decurs conform desfasuratorului, pana cand o femeie cu carut i-a incurcat ploile.

Femeia cu carut avea, fireste, si copil inclus. Ceea ce o transforma automat intr-un cetatean cu mult mai de seama al hotelului unde era cazata. Motiv pentru care simpaticul paznic din parcare a decis ca masina vedetei n-are loc, din moment ce dansa vrea sa-si parcheze acolo... carutul. ""Doar n-o sa refuzati o femeie cu copil mic"", il apostrofeaza paznicul pe bietul ""dezbracat"". Care n-a avut incotro si si-a cautat de drum...
POPAS HOUSE. Dezbracatua€™ si-a varsat oful in culisele unui spectacol house, din Vama Veche, in semn de respect fata de invitatia colegilor de radio, coorganizatori ai evenimentului. Chestiune care a-nsemnat renuntarea la unul dintre show-urile de la Mamaia unde vedeta, alaturi de ""Whoa€™s your daddy"" si Pustiua€™, trebuia sa faca act de prezenta.
GAZDA MIRESEI. Pana la Mamaia, caravana cu care vedeta a batut tara-n lung si-n lat a trecut si prin Craiova. Unde, mare surpriza mare, ca rasplata pentru miile de autografe-mpartite fanilor, Dezbracatua€™ si echipa s-au trezit la miez de noapte cu o mireasa. ""Furaciune""! Hotii au declarat apartinatorilor si curiosilor ca nu puteau rata ocazia de-a aduce o ""ofranda"" idolilor veniti in vizita. Cu toate astea, Dezbracatua€™ a plecat acasa tot burlac!
MICI NEPLACERI ESTIVALE. Pe langa incidentul cu carutul, in putinele zile petrecute pe Litoral, vedeta a mai avut parte de ceva harababura. De exemplu, a remarcat, in repetate randuri si de fiecare data la fel de uluit, ca Neptunul nu beneficiaza de apa calda la nici o ora din zi si nici din noapte. In plus, ii multumeste si-acum lui Dumnezeu ca n-a zburat cu totul de pe podul de la Cernavoda. Nimerise pe serpentine in plina tornada si s-a trezit catapultat langa parapet pe nepusa masa. Concluzia: a revenit la matca cu cel putin 4 kilograme in minus!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.