in aceste conditii, din septembrie, tarifele pentru transportul pe calea ferata vor fi majorate cu 7%, biletul pentru un tren rapid Bucuresti-Constanta urmand sa coste cel putin 310.000 lei. Astfel de cresteri vor avea loc trimestrial pana in decembr
in aceste conditii, din septembrie, tarifele pentru transportul pe calea ferata vor fi majorate cu 7%, biletul pentru un tren rapid Bucuresti-Constanta urmand sa coste cel putin 310.000 lei. Astfel de cresteri vor avea loc trimestrial pana in decembrie 2007. Prin acest plan, Executivul incearca sa evite o criza de durata in sistemul feroviar, care se confrunta in prezent cu mari probleme financiare.
Strategia mai prevede ca structura actuala de trenuri personale, accelerate, rapide si intercity pentru calatori va fi inlocuita treptat, in perioada 2005-2010, cu o noua structura formata din trenuri intercity, interregio, regionale (locale) si de noapte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.