Dupa victoria cu 4-0 in fata lui FC National, ""militarii"" au intrat in linie dreapta pentru pregatirea meciurilor cu Poli Timisoara si cu Rosenborg, doua veritabile examene pentru campioana tarii. REGRET. Cu toate ca au in fata doua partide ext
Dupa victoria cu 4-0 in fata lui FC National, ""militarii"" au intrat in linie dreapta pentru pregatirea meciurilor cu Poli Timisoara si cu Rosenborg, doua veritabile examene pentru campioana tarii.

REGRET. Cu toate ca au in fata doua partide extrem de importante, ""ros-albastrii"" nu vor putea alinia cea mai buna garnitura in nici unul dintre meciuri. Suspendat dupa conflictul cu Victor Piturca, Radoi nu va juca impotriva banatenilor, in vreme ce Dica va absenta in returul de martea viitoare contra norvegienilor. ""Regretul meu este cu atat mai mare, mai ales ca ma simt in forma. Am inscris in primele doua etape din acest campionat, dar nu voi putea sa-mi ajut echipa din teren la Trondheim"", a spus Dica.
CIRCUMSPECTI. Presa norvegiana considera ca Rosenborg este extrem de vulnerabila in aparare. ""Daca Rosenborg tine meciul nul pana la sfarsit, este calificata. Insa, dupa cele 13 goluri incasate in ultimele patru meciuri, este putin probabil ca defensiva va rezista"", a notat publicatia Adresseavisen. Antrenorul norvegian Per Mathias Hoegmo a declarat ca formatia sa a fost lipsita de noroc in meciul de campionat cu Start, pierdut cu scorul de 2-5: ""La meciul cu romanii trebuie sa fim mai decisi in atac"". (Dragos Stoica, Vicentiu Neagoe)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.