Antrenorul Oleg Protasov a declarat ca le va cere jucatorilor echipei Steaua Bucuresti sa inscrie nu o data, ci de doua ori la Trondheim, in meciul cu Rosenborg, programat pe 23 august, in mansa a doua a turului trei preliminar al Ligii Campionilor,
Antrenorul Oleg Protasov a declarat ca le va cere jucatorilor echipei Steaua Bucuresti sa inscrie nu o data, ci de doua ori la Trondheim, in meciul cu Rosenborg, programat pe 23 august, in mansa a doua a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, informeaza ziarul ucrainean Sport-Express. "Din pacate, n-am putut sa-i invingem pe norvegieni la Bucuresti. Normal, toata lumea este dezamagita de rezultat. Ca joc, am invins Rosenborg, am fost mai puternici, am avut mult mai multe ocazii, dar n-am inscris decat o data. Jucatorii tineri nu au destula experienta. Am condus timp de 85 de minute, apoi am cedat. Este strigator la cer, oaspetii au inscris la singura ocazie pe care au avut-o. Acum, este necesar sa inscriem la Trondheim. Ei bine, le voi cere jucatorilor mei sa marcheze nu o data, ci de doua ori. Al doilea punct va fi victorios, sau daca nu, atunci va iesi un egal, care tot calificare inseamna", a spus tehnicianul ucrainean.
Protasov crede ca un antrenor "trebuie sa stie sa fie rigid, iar uneori sever". Intrebat ce ar face daca i s-ar propune postul de antrenor la Dinamo Kiev, desi are contract cu FC Steaua pe doua sezoane, Protasov a precizat: "Nu vreau sa discut pe aceasta tema. Cred ca este urat si lipsit de respect fata de colegii mei de acolo. Si apoi, nu imi place exprimarea: daca, poate... la o intrebare incorecta nu va asteptati la un raspuns serios".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.