In ciuda rezultatului de egalitate din prima mansa, stelistii cred ca pot obtine calificarea in grupele UEFA Champions League dupa mansa a doua. "A fost o atmosfera urata in vestiar in urma acestui rezultat. Am jucat bine, insa Dumnezeu a vrut asa. P
In ciuda rezultatului de egalitate din prima mansa, stelistii cred ca pot obtine calificarea in grupele UEFA Champions League dupa mansa a doua. "A fost o atmosfera urata in vestiar in urma acestui rezultat. Am jucat bine, insa Dumnezeu a vrut asa. Poate in Norvegia va fi invers. Ce a fost la golul lor nu putem numi faza. A fost o eroare la o iesire la ofsaid. Daca era 4-0 sau 5-0, nu se supara nimeni. Rosenborg era echipa de batut. A fost ziua lor norocoasa. Sansele raman egale. Trebuie altfel abordat meciul retur, nu ne putem duce cu frica si sa ne bagam cu fundul in poarta. Trebuie sa inscriem. Vom face un joc curajos si ii vom bate acolo. A venit timpul sa mai dam si noi goluri in deplasare pentru ca n-am mai marcat de la meciul cu TSKA Sofia", a declarat Lovin. Oprita crede ca fotbalul nu este intotdeauna drept: "Sunt suparat. Calificarea trebuia sa fie deja a noastra dupa numarul ocaziilor. Mergem la Trondheim sa castigam. Fotbalul nu este intotdeauna drept. Aveam o sansa buna, insa oricum se joaca de la egal la egal. Am asteptat mult aceasta ocazie si nu trebuie sa ne batem joc de sansa noastra. Nu i-am tratat de sus, ne gandeam ca va fi greu, pentru ca Rosenborg este o echipa buna". Nicolita considera ca Rosenborg nu merita acest egal: "Nu meritau acest rezultat. Am avut mare ghinion, pentru ca am avut cinci-sase ocazii clare. Sper sa invingem acolo. Sansele noastre nu au scazut. 4-0 trebuia sa fie la pauza dupa ocaziile avute". Bostina a declarat ca si daca scorul ar fi fost 4-0 pentru Steaua tot ar fi fost nedrept. "Am primit numai goluri ciudate in cupele europene. Si la 4-0 tot era nedrept scorul. Au fost destul de norocosi. Nu mi s-au parut nici buni nici rai, dar am fost peste ei la toate capitolele. Este si timpul sa marcam in deplasare. Este o sansa cu care te intalnesti o data la 10 ani. Cred ca acum sunt cu cutitul in os, nu la os. Nu am fost nici primul, nici ultimul care am ratat, dar cu golul ala toata echipa era calificata. Ce conteaza 100.000 de dolari? Sa joci in grupele Ligii Campionilor poate dura si o viata", a spus Bostina, in timp ce Hamutovski a explicat faza golului egalizator al lui Rosenborg. "La faza golului lor n-am putut sa resping mingea pentru ca s-a rostogolit si pana la urma a intrat in poarta. Am jucat mai bine, dar nu am avut noroc", a precizat Hamutovski. Iacob (foto) spune ca ar da trei campionate pentru o calificare in grupele UEFA Champions League. "Sunt putin socat, inca nu-mi revin, n-am cuvinte. Mergem si ne calificam acolo. Dupa joc, nu au fost mai buni decat Shelbourne, dar daca luam rezultatul... Am avut ghinion suta la suta. Trebuia sa fie cel putin 3-0 la pauza, dar acesta este fotbalul. Am incercat si cred ca am reusit sa nu-i subestimam. Poate daca jucam cu Manchester United altele erau datele, dar am jucat cu Rosenborg. As da trei campionate pe o calificare in grupe. Este visul oricarui fotbalist", a spus Ia-cob. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.