Unul dintre membrii trupei Parazitii si-a dat in petic la sfarsitul saptamanii trecute, agresand o tanara ce indraznise sa-l fotografieze. Incidentul a avut loc, potrivit Mediafax, pe o terasa din statiunea Costinesti acolo unde Catalin Stefan Ion, c
Unul dintre membrii trupei Parazitii si-a dat in petic la sfarsitul saptamanii trecute, agresand o tanara ce indraznise sa-l fotografieze. Incidentul a avut loc, potrivit Mediafax, pe o terasa din statiunea Costinesti acolo unde Catalin Stefan Ion, cunoscut mai bine sub numele de scena "Cheloo", isi facea veacul. Ca o adevarata "vedeta", membrul formatiei Parazitii s-a aratat deranjat la culme de faptul ca Monica Panaitescu, o tanara in varsta de 30 de ani, a avut tupeul sa-l fotografieze. Fara sa stea prea mult pe ganduri, "parazitul" a lovit-o pe femeie incercand sa-si faca singur dreptate.
In acelasi timp, conform Inspectoratului de Politie Constanta, in momentul in care a fosta agresata, Monica Panaitescu a scapat din mana si aparatul foto in valoare de 500 de lei noi, care a fost de altfel grav avariat. Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc incidentul.
Altfel, reprezentantii casei de discuri care editeaza melodiile si albumele trupei Parazitii, nu au putut fi contactati pentru a prezenta un punct de vedere in legatura cu ceea ce s-a intamplat. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.