De la ora 20.30, Antena 1 difuzeaza filmul "Eroii muntelui", in regia lui Peter Andrikidis. Din distributie fac parte Craig McLachlan, Tom Long, Anthony Hayes, Joe Manning si Andy Anderson. Un singur om i-a facut pe australieni sa creada in miracole!
De la ora 20.30, Antena 1 difuzeaza filmul "Eroii muntelui", in regia lui Peter Andrikidis. Din distributie fac parte Craig McLachlan, Tom Long, Anthony Hayes, Joe Manning si Andy Anderson. Un singur om i-a facut pe australieni sa creada in miracole! Pe 30 iulie 1997, in Thredbo - Australia, 60 de oameni au fost ingropati de vii de o avalansa. Unul dintre acestia, Sturat Diver, a reusit sa supravietuiasca. In timp ce salvamontisii cautau supravietuitori, Stuart nu stia ce sa mai faca pentru a le da de stire ca e in viata. Dupa 65 de ore petrecute intr-un ger napraznic, imbracat numai in pijama, Stuart Diver a fost singurul care a fost scos de sub daramaturi.
De la ora 22.00, TVR Cultural difuzeaza filmul "Hannah si surorile ei" (Hannah and Her Sisters), in regia lui Woody Allen. Din distributie fac parte Michael Caine, Mia Farrow, Barbara Hershey, Woody Allen, Carrie Fisher, Dianne Wiest, Max von Sydow, Maureen O'Sullivan si J. T. Walsh. Filmul a fost realizat dupa o poveste semnata de scriitorul John Turturro. In film este prezentat destinul a trei surori - Lee, Holly si mai ales Hannah, o actrita talentata, frumoasa si inteligenta -, in jurul carora isi intretaie drumurile o multitudine de alte personaje, cu existentele si iubirile lor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.