Omul de afaceri Omar Hayssam a fost prezentat, in urma cu doua zile, in fata unei instante ce trebuia sa judece prelungirea unui mandat de arestare in dosarul "Volvo", care insa nu mai exista din data de 18 iulie. Eroarea se datoreaza necorelatiei di
Omul de afaceri Omar Hayssam a fost prezentat, in urma cu doua zile, in fata unei instante ce trebuia sa judece prelungirea unui mandat de arestare in dosarul "Volvo", care insa nu mai exista din data de 18 iulie. Eroarea se datoreaza necorelatiei din mintea procurorului de instanta DIICOT Silvia Stefanescu. La aceasta se mai adauga si faptul ca procurorul Adriana Cristescu, care instrumenteaza dosarul "Volvo", a intrat in concediu, pentru a se odihni dupa "scanteile" excesului de zel dus la extrem in dosarul privitor la Dinu Patriciu, din data de 15 iulie a.c.
Curtea de Apel a admis in 18 iulie, data la care procurorul Adriana Cristescu era in concediu, recursul formulat de Omar la decizia Tribunalului Bucuresti de prelungire a mandatului de arestare.
Din datele pe care le detinem, Silvia Stefanescu, care trebuia sa intre in sedinta de judecata de acum doua zile si pentru Mihai Nasture, pentru prelungirea masurii obligarii de a nu parasi localitatea, a uitat ca Hayssam este liber in dosarul "Volvo". Si uite asa, sirianul a avut parte de o plimbare de la arest si pana la instanta. Mai grav este insa ca plimbarea s-a facut pe banii contribuabililor. Cert este ca omisiunea de a nu instiinta DIICOT de punerea in libertate a unuia dintre inculpatii din dosarele care le apartin, mai ales cand este vorba de un personaj de un asemnea calibru, arunca o pata pe obrazul DIICOT exact in momentul in care aceasta directie sufera din cauza revocarii conducerii ei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.