CFR Cluj va intalni in una dintre cele trei finale ale Cupei UEFA-Intertoto formatia franceza RC Lens, care s-a calificat in aceasta faza a competitiei, dupa ce a invins miercuri seara, pe teren propriu, cu 4-0, pe VfL Wolfsburg, in mansa secunda a s
CFR Cluj va intalni in una dintre cele trei finale ale Cupei UEFA-Intertoto formatia franceza RC Lens, care s-a calificat in aceasta faza a competitiei, dupa ce a invins miercuri seara, pe teren propriu, cu 4-0, pe VfL Wolfsburg, in mansa secunda a semifinalelor. Golurile francezilor au fost marcate de Aruna (43), Keita (48) si Jemaa (88, 90+1). In tur, cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 0-0. CFR Cluj s-a calificat in finala dupa ce a invins tot miercuri, pe teren propriu, cu 5-1, pe Zalgiris Vilnius, din Lituania. In tur, echipa pregatita de Dorinel Munteanu (foto) a castigat cu 2-1.
CFR va intalni marti, pe teren propriu, pe RC Lens, in prima mansa, returul fiind programat pe 23 august. Castigatoarea se va califica in primul tur al Cupei UEFA, programat pe 15 septembrie (tur), respectiv 29 septembrie (retur). Alou Diarra si Benoit Assou-Ekotto nu vor evolua in meciul pe care Lens il va disputa la Cluj deoarece sunt suspendati pentru cumul de cartonase galbene. "In ceea ce priveste meciul cu CFR Cluj, pot spune ca nu va fi atat de usor pe cat se crede. Ei au jucat linistiti inca de la inceput si au trecut de Saint-Etienne. Va trebui sa fim prudenti", a afirmat antrenorul lui RC Lens, Francis Gillot. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.