Echipajul masculin de canoe-4 al Romaniei, alcatuit din Iosif Chirila, Florin Popescu, Loredan Popa si Silviu Simioncencu, a castigat ieri medalia de aur in proba de 500 metri la Campionatele Europene de caiac-canoe de la Poznan. Tot ieri, echipajul
Echipajul masculin de canoe-4 al Romaniei, alcatuit din Iosif Chirila, Florin Popescu, Loredan Popa si Silviu Simioncencu, a castigat ieri medalia de aur in proba de 500 metri la Campionatele Europene de caiac-canoe de la Poznan. Tot ieri, echipajul masculin de caiac-4, format din Marian Baban, Alin Anton, Florean Mada si Vasile Stefan a castigat o medalie de bronz in proba de 500 de metri, cu timpul 1:22.353. Sarabanda medaliilor a fost inceputa sambata de echipajul masculin de caiac-2, alcatuit din Ionut Anghel si Marian Sevici, care a castigat medalia de aur in proba de 1000 metri. Anghel si Sevici au fost cronometrati cu timpul de 3 minute, 12 secunde si 417 miimi. Echipajul masculin de caiac-4, format din Marian Baban, Alin Anton, Florean Mada si Stefan Vasile, a obtinut medalia de argint in proba de 1000 metri, cu timpul 2:51.015. Romania si-a trecut in cont si doua medalii de bronz, prin echipajul masculin de canoe-4 (Constantin Popa, Petre Condrat, Florin Mironcic, Loredan Popa) pe distanta de 1000 metri, cu timpul 3:17.972, si prin echipajul feminin de caiac-4 (Florica Vulpes, Lidia Talpa, Mariana Ciobanu, Alina Platon) pe aceeasi distanta, cu timpul 3:17.313. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.