Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a vandut, in ultimele doua saptamani, active in valoare totala de 7,9 milioane de dolari, iar pentru intervalul 1-5 august mai are programate licitatii pentru vanzarea unor active de 21,9 mil
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a vandut, in ultimele doua saptamani, active in valoare totala de 7,9 milioane de dolari, iar pentru intervalul 1-5 august mai are programate licitatii pentru vanzarea unor active de 21,9 milioane de dolari. Potrivit unui comunicat al institutiei, in perioada 18-29 iulie, au fost organizate sapte licitatii, in urma carora au fost vandute active in valoare de 7,9 milioane de dolari, apartinand debitorilor Azochim SA, Latina Plastics SA, Gelcap SA, Phoenix SA, Sidermet SA, Campulung SA si persoanei fizice Buliga Marin. In intervalul mentionat, suma incasata din activitatea de executare silita a debitorilor a fost de peste 5,87 milioane lei (58,7 miliarde de lei vechi). In saptamana 1-5 august, la AVAS sunt programate licitatii pentru vanzarea unor active in valoare de 21,95 milioane de dolari, suma care nu include taxa pe valoarea adaugata.
Aceste active apartin Kivinvest International SRL Bucuresti, Poptex SRL Adjud, Nastirom Prod Com SRL Malini, judetul Suceava, Tracia International SA Bucuresti, Sticla SA Turda, Specon SA Campina, Firela Impex SRL Bucuresti, Ilcom SRL Bucuresti si Amipid SA Calan. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.