PROIECT UMANITAR. Actrita Adriana Trandafir vine la mare saptamana asta. Sta la Constanta, face plaja la Mamaia si, culmea, chiar daca este prototipul de femeie activa prin excelenta, Adriana are o mica vacanta. ""Am atat de multa treaba in Bucuresti
PROIECT UMANITAR. Actrita Adriana Trandafir vine la mare saptamana asta. Sta la Constanta, face plaja la Mamaia si, culmea, chiar daca este prototipul de femeie activa prin excelenta, Adriana are o mica vacanta. ""Am atat de multa treaba in Bucuresti, ca nu mai vreau sa am si pe Litoral. Unul dintre proiecte demareaza la 5 septembrie, la Motoare. Vor fi «Sapte nopti pentru zile mai bune», adica voi juca impreuna cu trupa «Da€™AYA», in beneficiul unor copii sinistrati din Moldova."".
NU LA NOI! Doctorita sexy de pe PRO TV, Oana Cuzino, nu serveste litoral romanesc anul asta. Nici n-a fost, nici nu vrea sa se duca. Spune ca din cauza aglomeratiei, dar e lesne de inteles ca motivele sunt si altele. Prietenele ei, cu soti si copii, s-au dus cu totii la Mamaia, desi initial dorisera s-ajunga la Kusadasi. Totusi, nu credem ca atentatul din Turcia e motivul pentru care romanii au suprapopulat Mamaia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.