Nu cred in ofertele promotionale de genul: ""Cumperi una, primesti inca una gratis!"" sau ""2 in 1, superoferta de sampon cu balsam!"". Dar, ma rog, ca sa mai scuteasca niste bani - oare despre scos mai putini din buzunar e vorba? - romanul s
Nu cred in ofertele promotionale de genul: ""Cumperi una, primesti inca una gratis!"" sau ""2 in 1, superoferta de sampon cu balsam!"". Dar, ma rog, ca sa mai scuteasca niste bani - oare despre scos mai putini din buzunar e vorba? - romanul se da-n vant dupa promotii. De gustibusa€¦

Anul asta, ca sa fie pe placul romanilor, pana si marea are o superoferta: plaja + apa de mare (nu de ploaie) cu alge incluse. Pai, ia ganditi-va cat dezechilibreaza bugetul familial doamnele si domnisoarele care-si fac impachetari cu alge, pe la saloanele de infrumusetare? Nu-i mai bine sa vii la mare pentru asta? Algele sunt anticelulitice - cica - si ajuta la pierderea rapida a greutatii corporale. Daca dai la o parte dozele goale de bere, sticlele din plastic, staniolul de la inghetata, petele de ulei de la ambarcatiuni, alte plutitoare pe apa si stolurile de muste pentru care algele se pare ca-s adevarate delicatese, poti avea parte de niste impachetari cu alge pe cinste.
""Mai stii vara cu miros de alge/ Si pierdutele catarge/ De la tarmul unei mari?"", suna un cantec superb, pe versurile lui George Tarnea. Poetul nu s-a gandit ca pana si algele pot fi pur si simplu prea multe si ti se cam ia de tarmul pe care odihnesc. Ca si noi. (Claudia Daboveanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.