Am fost si sunt profund nemultumit de ineptia si, pana la urma, stupizenia Hotararii care interzice profesorilor universitari si, implicit, membrilor Academiei Romane, care au depasit varsta de 70 de ani, sa mai fie indrumatorii unor doctoranzi, cu a
Am fost si sunt profund nemultumit de ineptia si, pana la urma, stupizenia Hotararii care interzice profesorilor universitari si, implicit, membrilor Academiei Romane, care au depasit varsta de 70 de ani, sa mai fie indrumatorii unor doctoranzi, cu alte cuvinte sa-si mai impartaseasca experienta si cunoasterea.
De ce oare niste efemeri conducatori ai destinelor invatamantului universitar si cercetarii stiintifice sunt lasati liberi sa plasmuiasca niste legi strambe si aberante care nu fac decat sa scada si asa deterioratul nivel al promovarii academice a cercetatorilor romani?
Ar trebui sa stie incompetentii "elaboratori" ai noii Hotarari ca unii dintre cei carora li se interzice sa formeze specialisti sunt solicitati de studenti din alte tari sa le fie indrumatori la elaborarea tezelor de doctorat sau ca universitati de prestigiu din tari europene sau nord-americane ii solicita pe "interzisii" sa conduca in cotutela teze de doctorat.
Iertata-mi fie revolta si furia, dar nu pot, in fata nelegiuirii care se face, sa nu ma intreb: De ce se inversuneaza romanii sa-si distruga valorile? Poate ca asa se simt mai bine si mai impliniti? Pacat!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.