JOACA TABLE IN CAMERA. Rica Raducanu a fost intr-o prima faza a concediului la Neptun. S-a declarat foarte nemultumit de faptul ca erau preturi prea mari, care au reusit performanta sa goneasca turistii. ""Nu era lume multa, ca-n alti ani! Pai, cum e
JOACA TABLE IN CAMERA. Rica Raducanu a fost intr-o prima faza a concediului la Neptun. S-a declarat foarte nemultumit de faptul ca erau preturi prea mari, care au reusit performanta sa goneasca turistii. ""Nu era lume multa, ca-n alti ani! Pai, cum era la Neptun odata? Nici fete frumoase nu erau pe plaja, am auzit ca era mai mare aglomeratie la Venus, dar cine se ducea pan-acolo? Si daca «marfa» nu era la malul marii, am ramas in camera, sa joc table, ce era sa fac?"" Noi ii dorim sa gaseasca de toate la Mamaia, unde a promis ca revine in curand. (Claudia Daboveanu)
PRETURI PREA MARI. Roxana Andronescu, solista trupei Spin, nu a avut inca parte de o vacanta la mare, dar a ajuns, pentru cateva concerte, pe Litoral. Mai precis, la Mamaia, statiune in care a remarcat schimbari la nivel de... imagine. ""Toate strazile sunt refacute si marcate corespunzator, majoritatea hotelurilor sunt renovate, spatiile verzi sunt si ele mai ingrijite. Parca mai incepe sa semene cu o statiune decenta"", spune Roxana. In schimb, durerea mare vine o data cu ora mesei de pranz sau de seara. Preturile sunt catalogate de solista Spin drept enorme. ""Nu este posibil ca pentru un suc sau pentru un simplu sandvis sa dai 100.000 de lei. Nu poti lua o masa decenta fara 300.000 de lei! Sunt preturi nejustificat de mari si total neadaptate realitatii salariilor din Romania. Ma gandesc in primul rand la turistul obisnuit, care cu greu isi rupe ceva din leafa lui de cateva milioane pe luna ca sa ajunga un week-end la mare"", completeaza Roxana. (Dana Ciobanu)
ZINA VREA MAMAIA INFLORITA. In aceasta vara, Zina Dumitrescu s-a plimbat prin Dubai si Spania si a ramas impresionata de ce a vazut. Odata ajunsa la malul Marii Negre, a simtit schimbarea. Si ne-a spus ce nu-i place pe Litoral. ""Iata un repros care nu costa mult. Florile. Daca Mamaia ar fi plina de flori, ar arata minunat. Mi-ar placea ca aceasta statiune sa fie un imens aranjament floral. Nu avem inca simtul detaliilor. Parca s-a mai schimbat cate ceva, s-au mai imbunatatit serviciile, dar inca suntem departe de bulgari. Cat ar costa, oare, sa planteze niste flori? Totusi, cred ca nu prea mult. Daca vreti, le dau si o idee autoritatilor: sa-i oblige pe patroni sa puna flori in fata hotelurilor. Va dati seama cum ar arata Mamaia inflorita?"" (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.