Fostul ministru al Sanatatii, Ovidiu Branzan, este acuzat ca si-a batut sotia, aceasta depunand o plangere la Sectia 5 Politie. Dana Razboiu, prezentatoarea stirilor de la televiziunea nationala s-a prezentat, luni noaptea, in jurul orelor 24.00,
Fostul ministru al Sanatatii, Ovidiu Branzan, este acuzat ca si-a batut sotia, aceasta depunand o plangere la Sectia 5 Politie. Dana Razboiu, prezentatoarea stirilor de la televiziunea nationala s-a prezentat, luni noaptea, in jurul orelor 24.00, la Sectia 5 Politie, spunand ca vrea sa depuna o plangere impotriva sotului ei, declarand ca a fost agresata fizic de acesta. Ea le-a spus politistilor ca a fost lovita de Ovidiu Branzan cu pumnii si cu picioarele, acesta provocandu-i mai multe leziuni. Potrivit anchetatorilor, Dana Razboiu prezenta urme de agresiune. Politistii i-au inregistrat plangerea si au indrumat-o catre Institutul de Medicina Legala, emitandu-i o adresa catre aceasta institutie. Dupa ce sotia parlamentarului va fi examinata de medicii legisti, care trebuie sa constate leziunile ce i-au fost provocate si numarul de zile de ingrijiri medicale, anchetatorii vor stabili incadrarea faptei. Politistii si-au declinat competenta catre Parchetul General.
Branzan neaga
Contactat telefonic, deputatul Ovidiu Barzan s-a declarat surpins de demersul sotiei, prezentatoarea stirilor TVR Dana Rzboiu. Acesta a afrimat: "Nu am batut in viata mea o femeie. Cu atat mai putin sa-mi fi agresat sotia. Nu stiu ce sa va spun. Nu stiu de ce a facut asta, intrebati-o pe ea. Eu nu stiu nimic". Intrebat daca in seara de luni s-a aflat acasa cu sotia, Branzan a confirmat. "Dar nu a avut loc nici o agresiune, nici un conflict care sa degenereze in violenta". Conform deputatului Branzan, sotia lui a plecat, intr-adevar, de acasa, spre miezul noptii, dar a revenit si a dormit acasa. "Sunt chiar surprins. Sotia mea poate fi vazuta la televizor. Ati vazut dumneavoastra ca ar avea vreo urma de violenta? Imi pare rau, nu stiu, nu-mi pot explica ce este cu aceasta plangere", a mai declarat ex-ministrul Sanatatii. Ieri, telefonul Danei Razboiu a sunat indelung, de nenumarate ori, fara ca cineva sa ne raspunda. Pana la orele 18, la Parchetul Inaltei Curti de casatie si Justitie nu sosise plangerea de la Sectia 5 Politie, care urma filiera declinarii de competenta fireasca in cazul in care este vorba de faptele unor parlamentari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.