Desi, initial, anuntase ca nu va parasi Marea Britanie pentru a se relaxa, avand in vedere situatia tensionata creata de atentatele recente asupra Londrei, ministrul de Interne britanic, Charles Clarke, a revenit, marti, asupra deciziei de a-si amana
Desi, initial, anuntase ca nu va parasi Marea Britanie pentru a se relaxa, avand in vedere situatia tensionata creata de atentatele recente asupra Londrei, ministrul de Interne britanic, Charles Clarke, a revenit, marti, asupra deciziei de a-si amana concediul si a plecat spre Statele Unite, transmite BBC. Alegerea oficialului britanic, criticata, de altfel, de presa din Albion, a fost prezentata de seful Executivului de la Londra, Tony Blair, drept una "rezonabila".
"Personal, consider ca este rezonabil ca persoanele sa beneficieze de concediul pe care il merita," a intervenit Blair in favoarea subordonatului sau, motivand ca ministrul de Interne "a lucrat intr-un ritm epuizant si va lua o pauza, dupa care se va intoarce." "Se poate intoarce oricand," a insistat premierul britanic, profitand de ocazie pentru a-si anunta propria intentie de a pleca in vacanta. "Voi pleca in concediu la un moment dat, saptamana viitoare. Ma voi intoarce de indata, in cazul in care va fi nevoie," a mai precizat Blair. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.