De la 20.30, Antena 1 difuzeaza filmul "Nici o vorba", in regia lui Gary Fleder. Din distributie fac parte Michael Douglas (foto), Brittany Murphy, Sean Bean, Guy Torry si Jennifer Esposito.
Psihiatrul new-york-ez Nathan Conrad este celebru in
De la 20.30, Antena 1 difuzeaza filmul "Nici o vorba", in regia lui Gary Fleder. Din distributie fac parte Michael Douglas (foto), Brittany Murphy, Sean Bean, Guy Torry si Jennifer Esposito.
Psihiatrul new-york-ez Nathan Conrad este celebru in meseria sa, are o sotie frumoasa si o fiica incantatoare. Intr-o zi, un coleg il roaga sa consulte o tanara, pe nume Elisabeth Burrows. Aceasta ii relateaza o istorie complicata si misterioasa despre niste acte de violenta pe care le suferise candva. Desi fusese pana atunci la mai multi specialisti, lui Elisabeth nu i se stabilise un diagnostic corect si nici un tratament adecvat. Ca urmare, se afla internata intr-un spital de boli mentale, iar dr. Nathan Conrad reprezenta unica ei sansa de salvare. Un excelent profesionist, Nathan preia cazul, incitat si de cuvintele misterioase pe care Elisabeth i le adresase la prima intalnire: "si tu vrei sa stii, ca si ceilalti, nu-i asa ? Nu va voi spune niciodata. Nimanui." Dar Nathan nu banuieste ca Elisabeth si cuvintele ei misteroase il vor pune in pericol, pe el si familia lui. Fiica sa este rapita si, pentru a o salva, Nathan trebuie sa descifreze enigmele ingropate in mintea tulburata a lui Elisabeth. Cu rapitorii fiicei sale pe urme, Nathan se trezeste traind un cosmar care intrece orice inchipuire. In plus, pentru a-si salva fiica, el este condamnat la tacere absoluta.
Duminica, de la 23.30, Prima TV difuzeaza filmul "Misterul crimei din Manhattan", regizat de Woody Allen. Din distributie fac parte: Woody Allen, Diane Keaton, Jerry Adler, Lynn Cohen, Ron Rifkin si Anjelica Huston. Larry (Woody Allen) si Carol (Diane Keaton) sunt, in aparenta, doi oameni foarte normali care locuiesc in New York si care tocmai si-au trimis fiul la colegiu. Ramanand singuri, viata lor ar fi trebuit sa fie mai linistita, mai sentimentala si chiar mai sedentara. Realitatea va demonstra ca abia acum apar surprizele in viata lor. Intr-o zi, cei doi soti fac cunostinta cu vecinii lor, un cuplu de oameni mai in varsta care se vor dovedi a fi foarte ciudati. Nu a trecut mai mult de o saptamana de cand i-au cunoscut si Carol a aflat ca doamna vecina a murit. Pentru ca Paul, sotul care nu pare prea indurerat, este vesel si lipsit de griji, Carol il suspecteaza ca ar fi omorat-o cu cruzime pe sotia sa. In acest punct isi incepe Carol investigatiile si isi face un scop suprem din a descoperi adevarul despre oribila si neprevazuta crima.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.