Cotidianul spaniol "El Mundo Deportivo" scrie in editia sa de ieri ca jucatorul roman Cosmin Contra este pasionat de fotografie, acesta facand poze coechipierilor sai in pauza dintre antrenamente."Contra profita de pauza dintre antrenamente pentru a
Cotidianul spaniol "El Mundo Deportivo" scrie in editia sa de ieri ca jucatorul roman Cosmin Contra este pasionat de fotografie, acesta facand poze coechipierilor sai in pauza dintre antrenamente."Contra profita de pauza dintre antrenamente pentru a face poze coechipierilor sai, fotografii care sa stea marturie in ceea ce priveste sedintele dure de pregatire ale antrenorului Carlos Bianchi", scrie "El Mundo Deportivo". Potrivit sursei citate, fotograful publicatiei spaniole, J.A. Sirvent, stie despre pasiunea fundasului roman si de aceea i-a imprumutat aparatul sau. "Contra a uimit cu usurinta de care da dovada in a surprinde viata echipei prin intermediul obiectivului", subliniaza "El Mundo Deportivo". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.